»
دوشنبه، 28 آبان 1397 ساعت  
انتخاب کنید و کلیک کنید
Skip Navigation Links
دیابتExpand  دیابت
گوش و حلق و بینیExpand گوش و حلق و بینی
کودکان و نوزادانExpand  کودکان و نوزادان
زنان و زایمانExpand  زنان و زایمان
عضلانی و اسکلتیExpand  عضلانی و اسکلتی
قلب و عروقExpand  قلب و عروق
چشم Expand  چشم
کبد و گوارش Expand کبد و  گوارش
تنفسExpand  تنفس
کلیه و مجاری ادرار Expand  کلیه و مجاری ادرار
خون و سرطانExpand خون و سرطان
مغز و اعصابExpand مغز و اعصاب
پوست و موExpand پوست و مو
ترمیمی و زیباییExpand ترمیمی و زیبایی
روانExpand روان
روش های تشخیصExpand روش های تشخیص
سایر Expand سایر

اخبار


 چگونه میل به مصرف موادشیرین را کاهش دهیم؟
دوشنبه 7 آبان 1397 ساعت 13:27

یکی از شایع ترین علل چاقی، مصرف غذاهای غنی شده با قند، آرد و ... است. این محصولات سرشار از شیرینی مصنوعی عمدتاً، ماده مغذی خاصی را وارد بدن شما نمی کنند و عامل ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مزمن از قبیل سندرم متابولیک هستند.در مقابل برخی مواد غذایی وجود دارند که در صورت مصرف روزانه، میل شما به شیرینی های مضر را کاهش می دهند. این غذاها حاوی قندهای سالم هستند و مصرف به اندازه آنها با متعادل کردن سطح قند خون، خطر ابتلا به دیابت و دیگر شرایط خطرناک پزشکی را کاهش می دهد:


دارچین: این ادویه شگفت انگیز، درمان طبیعی دیابت نوع دو است. دارچین سطح قند خون را کاهش می دهد و باعث کاهش میل به شکر بعد از مصرف وعده های اصلی غذایی می شود.


کدو حلوایی: سرشار از کربوهیدرات های پیچیده و فیبر است و سطح قند خون را متعادل می کند. توجه داشته باشید که علاقه مندان به مصرف شیرینی بیشتر در معرض انگل های روده ای هستند. وجود این انگل ها، میل به شیرینی را افزایش می دهد زیرا از منابع شیرین تغذیه می کنند. در این میان مصرف دانه های کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین روش های مبارزه با انگل های روده محسوب می شود. کدو حلوایی را می توانید هم به صورت پخته و هم به صورت خام در سالادها مورد استفاده قرار دهید.


هویج: یکی از منابع غنی کربوهیدرات های پیچیده است. درست مانند کدو حلوایی، قند موجود در هویج به تدریج جذب می شود و میل به شیرینی را کاهش می دهد. متخصصان تغذیه مصرف هویج به صورت خام را برای کاهش میل به شیرینی، بیشتر توصیه می کنند.


سیب زمینی شیرین: این نوع سیب زمینی غنی از قندهای طبیعی است. سیب زمینی شیرین ماده ای به نام پکتین دارد که خود جذب قند در بدن را کاهش می دهد. بهترین ساعت مصرف این نوع سیب زمینی، اوایل صبح و یا در وعده ناهار است.


شکلات تلخ: شکلات یکی از رایج‌ ترین انتخاب ‌هایی است که افراد (به ‌خصوص زنان) در زمان میل به مصرف شیرینی جات، به سراغش می‌ روند. با این‌حال بهتر است زمانی که هوس خوردن شکلات به سرتان زد، نسخه‌ سالم آن یعنی شکلات تلخ را مصرف کنید. شکلات تلخ شکلاتی است که بیش از 70 درصد آن از کاکائو تشکیل شده باشد. همچنین شکلات تلخ سرشار از ترکیبات مفید گیاهی به ‌نام «پلی‌ فنل‌ها» است. برخی مطالعات نشان می ‌دهند که خواص ضدالتهابی و آنتی ‌اکسیدانی پلی ‌فنل‌ها می ‌تواند شاخص ‌های مربوط به سلامت قلب را بهبود دهد. البته شکلات تلخ نیز مانند شکلات‌ معمولی دارای مقداری شکر و چربی است. بنابراین بهتر است در مصرف‌ آن زیاده ‌روی نکنید.


منبع: آوای سلامت


نظرات :



ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :   (الزامی)  
پست الکترونیکی :   
وب سایت :   
متن نظر :   
 


جستجو در سایت
ورود به وب سایت
 
 

ثبت نام ثبت نام بازیابی رمز عبور بازیابی رمز عبور

پیوند ها
سازمان بهداشت جهانی
مرکز طبی کودکان
بیمارستان شریعتی
بیمارستان ضیائیان
مرکز مشاوره دانشگاه تهران
ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران
سایت تخصصی سرطان سینه
بیمارستان فارابی
بیمارستان سینا
پایگاه اطلاع رسانی تغذیه و سلامت
شبکه کشوری آموزش اچ آی وی/ایدز و بیماری های آمیزشی
آموزش سلامت همگانی
موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سر طان
انجمن دیابت ایران
انجمن مولتیپل اسکلروزیس ایران
بنیاد امور بیماریهای خاص
انجمن اطلاع رسانی دیابت
ايران درمان-مر جع اطلاعات پزشکان و مراکز درمانی
آمار سایت
نظرسنجی
لطفا از طریق فرم زیر نظر خود را درباره این وب سایت اعلام نمایید.




 
 
     
Copyright © 2012 - Allright Reserved for Tehran Univarsity of Medical Sciences