تمام ریزمغذی هایی که باید جایگزین قرص های مکمل شوند.
چهارشنبه 14 شهریور 1397 ساعت 10:10

شما می توانید به جای خرید مکمل های غذایی، مفیدترین ریزمغذی ها را از طریق مصرف مواد غذایی که در ادامه معرفی می شود، وارد بدن کنید:

اسید سالیسیلیک (برای جلوگیری از بروز التهاب): اسید سالیسیلیک، مانند آسپرین مانع از التهاب در بدن می شود. این ماده مغذی در مارچوبه، شلیل، زردچوبه و فلفل پاپریکا یافت می شود.

فیبر نامحلول (برای سلامت دستگاه گوارش): فیبر نامحلول لوله ھای گوارشی را پاک کرده و حتی مواد سرطان زا را ھم از آن دور می کند. فیبر نامحلول در انواع لوبیا، دانه ھا، عدس و سبوس یافت می شود.

تئانین (برای کاھش استرس): این اسیدآمینه، خاصیت آرامبخش دارد و قدرت فکر را افزایش می دهد. تئانین در چای سبز یافت می شود.

پتاسیم (برای کنترل فشار خون): پتاسیم با تنظیم سدیم خون، به کاھش فشار خون کمک می کند. این ماده معدنی در ماھی سالمون وحشی، آووکادو، انبه ھندی، سیب زمینی با پوست، آلو، خرما و انجیر خشک یافت می شود.

منیزیم ( برای جلوگیری از کوفتگی عضلانی و مفاصل، جلوگیری از سردرد و میگرن): تحقیقات در این زمینه ھمچنان ادامه دارد اما به طور خلاصه منیزیم، فعالیت عضلات و سلولھا را از راهھای مختلفی، به صورت طبیعی در می آورد. منیزیم در لوبیا، نخود، عدس و ... و تخم کدو یافت می شود.

بتا سیتواسترول (برای جریان ادرار و سلامتی پروستات): این ترکیب، تمام فوایدی را که مکملھای پروستات مدعی آن ھستند، در خود دارد. برخی از منابع غذایی خوب بتا سیتواسترول عبارتند از: روغن ھای گیاھی، پسته، دانه کنجد و آووکادو.

لوسین (برای سلامتی عضلات): لوسین، تولید عضله را افزایش می دھد. لوسین در گوشت گاو، مرغ، ماھی، بوقلمون و تخم مرغ یافت می شود.

اکسید نیتریک (برای سلامتی قلب): باعث افزایش جریان خون در قسمت های مختلف بدن می شود. این ماده مغذی در چغندر، آب ریشه چغندر، اسفناج و کلم چینی یافت میشود.

لوتئین و زآگزانتین (برای سلامتی چشم): این ترکیبات، تغییرات مولکولی ناشی از بالا رفتن سن را که به بروز مشکلات چشمی و دید منجر می شوند، کاھش می دھند. این مواد مغذی در کلم پیچ، اسفناج و تخم مرغ کامل وجود دارند.

منبع:: آوای سلامت